European Utility Week 2019

Találkozzunk és tekintse meg a Smart City és IoT standunkat Párizsban, November 12–14. között!

Kedves Partnerünk, Örömünkre szolgál meghívni Önt a közműszolgáltatók és az energia szektor résztvevői számára megszervezett, Utility Week 2019 kiállításra, melyet idén November 12–14. között Franciaországban tartanak. A nemzetközi technológiai kiállítást mintegy 100 ország, 800 kiemelt kiállítójának részvételével rendezik meg, a közműszolgáltatók, okos energetikai- és intelligens megoldásokat fejlesztői cégek, ipari vállalatok és energetikai szakemberek számára. A szervezők több mint 18 ezer látogatóra számítanak.
A rendezvényen professzionális üzleti partnerekkel találkozhat, új üzleti kapcsolatokat köthet és mindenekelőtt ellátogathat standunkra. Standunk: Q106 - WM Systems / M2M Rendszerház
További információért tekintse meg KIÁLLÍTÓ OLDALUNKAT!
Regisztráljon INGYENES BELÉPŐÉRT!
Foglaljon időpontot egy személyes találkozóra!
Scroll to Top

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.