ÚJ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (GDPR)

Tisztelt Ügyfelünk, Tisztelt Érdeklődőnk!

Bizonyára Ön is tudomást szerzett róla, hogy 2018. május 25-től jogszabályi kötelezettség alkalmazni az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletét (GDPR, továbbiakban Rendelet). A Rendelet az Európai Unióban egységesen meghatározza a személyes adatok védelmének elveit, melyeket cégünk is maradéktalanul alkalmazni kíván.

A Rendelet alapján cégünk átdolgozta az Adatkezelési Tájékoztatóját, melyet ezen a linken olvashat el.

Az Ön számára küldött hírlevelekhez kapcsolódó személyes adatait kizárólag a WM Rendszerház Kft, és az M2M Rendszerház Kft. hírlevelek küldésére használtuk fel eddig is, és ezután is kizárólag erre a célra kívánjuk felhasználni. A hírlevelek küldéséhez kapcsolódó személyes adatokat eddig sem és ezután sem adjuk ki harmadik félnek, továbbá semmi olyan célra nem használjuk fel, amit a Rendelet korlátoz.

A hírlevelek célja felhívni a figyelmet a cégünk által kifejlesztett, legújabb technológiák és szolgáltatások bemutatására, melyek az Ön üzleti céljait még hatékonyabban képes támogatni, sok esetben kedvezőbb költségek mellett.

Ha a továbbiakban is szeretne kapcsolatban maradni velünk, értesülni akcióinkról, aktuális termékfejlesztéseinkről, Önnek további teendője nincs.

Amennyiben nem szeretne a későbbiekben hírlevelet kapni tőlünk, itt kérheti a hírlevélről történő leiratkozását.

Együttműködését ezúton is köszönjük,

M2M Rendszerház Kft. és WM Rendszerház Kft.

 

Adatfeldolgozó neve, elérhetősége:

M2M Rendszerház Kft., 1222 Budapest, Villa u. 8. Email: newsletter@m2mserver.com
WM Rendszerház Kft., 1222 Budapest, Villa u. 8. Email: newsletter@m2mserver.com

 

Scroll to Top

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.