ADATKONCENTRÁTOROK

Az adatkoncentrátorok (másnéven DCU-k) fontos szerepet töltenek be az ipari IoT alkalmazásokban

A DCU-k több ipari eszközről, fogyasztásmérőről gyűjtenek be adatokat, amelyeket így egy csatornán ki lehet olvasni Modbus RTU protokollal, vagy egy csatlakoztatott modemmel-, routerrel be lehet küldeni az adatközponta vagy a központi felügyeleti rendszerbe.

Az adatkoncentrátorok használata a modern automatizált mérési infrastruktúrák (másnéven AMI) részét és az ipari automatizálási projektek gerincét képezi.

Multi-protokollos adatkoncentrátor készülékeink képesek az adatokat be gyűjteni az ipari rendszerekből RS485/ModBus RTU- vagy Modbus TCP protokollon, valamint impulzus jeleket 16 bemeneten keresztül.

Az adatátvitel csatlakoztatott gatewayen, routeren, vagy modemen keresztül történhet vezetékes RS485 kapcsolaton. Az adatküldés vezetéknélküli mobilhálózaton (LTE / LTE450 / Narrow Band / Cat.M) keresztül folyik.

Egyetlen adatkoncentrátor + egy gateway/modem nagyon költséghatékony megoldás, mivel akár 16 ipari eszköz (villanyórák, víz/gáz mérők, érzékelők stb.) adatainak továbbítására, és a készülékek monitorozására.

Adatkoncentrátoraink mindenféle ipari berendezéshez csatlakoztathatók. Termékeink testreszabását kínáljuk, lehetővé téve ügyfeleink számára.

ÚJ!
M2M IO/RS485 CONCENTRATOR 16DI

16 csatornás digitális bemeneti modul, Modbus RTU kommunikációval, ipari automatizálásra, okos méréshez, épület monitoringra és automatizáláshoz

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.