FOGYASZTÁSMÉRŐ MODEMEK

Intelligens modemeink fogyasztásmérő távleolvasást kínálnak az LTE Cat.1 / Cat.M / Cat.NB mobilhálózaton keresztül – 2G/3G „fallback” funkcióval

Frissítse a modemet 2G/3G-ről 4G LTE-re!

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely kiolvassa a fogyasztás adatait a csatlakozó mérőkből, és belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Smart metering fogyasztásmérő modemeinket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető gyártók mérőivel (Elster, Honeywell, Itron, Landis+Gyr, PME-PMI, SAPHIR).

A hardver kialakítása és szoftvere kielégíti a gyártó követelményeit, a készülékház pedig illeszkedik a mérő sorkapocsfedele alá – ahol rögzíthető. A modemek energiafogyasztását az adott mérőkhöz optimalizáltuk.

Az intelligens fogyasztásmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Modemeink könnyen integrálhatók bármilyen AMR/AMI megoldásba.

Cégünk az elmúlt évek alatt több mint 500ezer modemet szállított a világ legnagyobb közműszolgáltatóinak, melyeket sikeresen használnak a smart metering hálózataikban. Ezenfelül a vízfogyasztás mérésre is kínálunk modemet.

A termékek testreszabása elérhető ügyfeleink számára. Ha speciális protokollra vagy portra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!

A 3G és 2G hálózatok leállítása sok közműszolgáltatót veszélyeztet, elavult modemek miatt. A mérőcsere magas költsége utólagosan 4G vagy LTE Cat.M okos modemre való frissítéssel elkerülhető. Lépjen kapcsolatba velünk, ha további információra van szüksége mérőinek üzemben tartásával kapcsolatban. Frissítsen a legújabb technológiára!

ÚJ!
WM-E1S Modem SL7000 mérőkhöz

Vezetéknélküli modem, Itron SL7000 villamos fogyasztásmérőkhöz – LTE Cat.1 / 2G / 3G, LTE Cat.4 és LTE Cat.M / Cat.NB hálózatokra

ÚJ!
WM-E1SI

Modem Itron villamos fogyasztásmérőkhöz – LTE Cat.4, LTE Cat.1 / 3G / 2G, LTE Cat.M és Cat.NB internet modullal

WM-E1S

Smart metering modem Honeywell, Itron, Landis+Gyr villamos fogyasztásmérőkhöz

WM-E3S

Modem Honeywell / Elster AS220/AS230, AS300, AS1440, AS3000/AS3500 villamos fogyasztásmérőkhöz – LTE Cat.1 / 3G / 2G, LTE Cat.4, LTE Cat.M, Cat.NB hálózatokra

ÚJ!
WM-E2SL

Modem Landis+Gyr E350, E450, E550 fogyasztásmérőkhöz – 2G, LTE Cat.1 / 2G / 3G, LTE Cat.M / Cat.NB, LTE Cat.M 450MHz hálózatokra

ÚJ!
WM-E2S

Modem Itron SL7000, ACE6000, ACE8000 villamos fogyasztásmérőkhöz – 2G, LTE Cat.1 / 2G / 3G, LTE Cat.M / Cat.NB és LTE Cat.M 450MHz hálózatokra

WM-E1SL

Modem Landis+Gyr E350, E450, E550 villamos fogyasztásmérőkhöz (ZMG és ZMD termékcsalád)

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.