FOGYASZTÁSMÉRŐ MODEMEK

Intelligens modemeink fogyasztásmérő távleolvasást kínálnak a 2G / 3G / 4G / LTE Cat.M / Cat.NB mobilhálózaton keresztül.

Frissítse a modemet 2G/3G-ről 4G LTE-re!

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely kiolvassa a fogyasztás adatait a csatlakozó mérőkből, és belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Smart metering fogyasztásmérő modemeinket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető gyártók mérőivel (Elster, Honeywell, Itrón, Landis+Gyr, PME-PMI, SAPHIR).

A hardver kialakítása és szoftvere kielégíti a gyártó követelményeit, a készülékház pedig illeszkedik a mérő sorkapocsfedele alá – ahol rögzíthető. A modemek energiafogyasztását az adott mérőkhöz optimalizáltuk.

Az intelligens fogyasztásmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Modemeink könnyen integrálhatók bármilyen AMR/AMI megoldásba. Cégünk az elmúlt évek alatt több százezer modemet szállított a világ legnagyobb közműszolgáltatóinak, melyeket sikeresen használnak a smart metering hálózataikban.

Ezenfelül a vízfogyasztás mérésre is kínálunk modemet.

A termékek testreszabása elérhető ügyfeleink számára. Ha speciális protokollra vagy portra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!

WM-E1SI

2G, 4G Cat.1, Cat.M, Cat.NB modemek Itron villamos fogyasztásmérőkhöz

WM-E1S

2G, 3G, 4G, NB-IoT modemek Honeywell / Elster Alpha A1500, A1700, A1800 és A1140/A1160 villamos fogyasztásmérőkhöz

WM-E3S

2G, 3G, 4G, NB-IoT modemek Honeywell / Elster AS220/AS230, AS300, AS1440/AS1460, AS3000/AS3500 villamos fogyasztásmérőkhöz

ÚJ!
WM-E2SL

2G, 4G Cat.1, Cat.M modemek, Landis+Gyr E550 fogyasztásmérőkhöz

ÚJ!
WM-E2S

2G, 4G Cat.1 modemek, Itron SL7000, ACE6000, ACE8000 villamos fogyasztásmérőkhöz

WM-E1SL

2G, 4G Cat.1, Cat.M, Cat.NB modemek Landis+Gyr E350, E450 villamos fogyasztásmérőkhöz

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.