KÖZVILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS

Megoldások a közvilágítás távvezérléséhez

A közvilágítási rendszerek távvezérlésének lehetősége rendkívül előnyös. Amellett, hogy jobb szolgáltatást nyújt a lakosság részére, lehetővé teszi a kezelők számára a közvilágítás karbantartási költségeinek és a használatból adódó energiaköltségek optimalizálását.

Termékeink lehetővé teszik a közvilágítási rendszer központból irányított kézi működtetését vagy a kifinomult, automatizált távvezérlését – ütemezett kapcsolással (ki/be kapcsolás, csökkentett fényerő használata).

Olyan termékeket kínálunk, amelyek a meglévő kapcsolószekrények belsejébe felszerelve képesek szabályozni az utcai lámpákat, a lámpatestek betáplált áramának vezérlésével. A fényerő a tápfeszültség csökkentésével tompítható. Az utcai lámpacsoportok a fényérzékelők alapján-, naptár és órarend szerint-, vagy manuálisan egy OSLP kompatibilis vezérlőplatformon keresztül vezérelhetők.

Működtesse a világítási rendszert az utcai lámpák vezérlésével, távolról a kapcsolószekrényen keresztül. Konfigurálja, kezelje és figyelje lámpacsoportjait a szolgáltatói központból (HES). A szolgáltatások közé tartozik a működés felügyelete és a jelentések (riportok) készítése is.

M2M INDUSTRIAL ROUTER CONTROL BOX

Univerzális terhelésszabályozó kapcsoló, relék távoli vezérléséhez (tarifa váltás, terhelés menedzsment, közvilágítás kapcsolás)

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.