TERHELÉS SZABÁLYZÁS

Közvilágítás vezérlő, terhelés elosztó rendszerek és napelemfarm felügyeleti rendszerek

Lehetővé teszi a közvilágítási hálózat teljes körű távvezérlését és távfelügyeletét. Vegye kézébe a közvilágítási rendszer infrastruktúrát!

Megoldásunkkal az okos városok közvilágítási rendszerének teljes automatizálása megoldható.

Termékeink lehetővé teszik a közvilágítás teljes távvezérlését – igény szerint – kézi működtetéssel vagy automatizált kapcsolással. Konfigurálja, kezelje és figyelje eszközeit a szolgáltatói központból (HES). A felügyeleti szolgáltatások közé tartozik az eszközök kommunikációjának- és állapotának ellenőrzése, a szolgáltatás minőségének mérése (QoS), szolgáltatási üzemidő, kiesése jelzése, rendszerek- és szolgáltatások távoli karbantartása.

Az energiahatékonyság maximalizálása érdekében termékeink felhasználhatók a napelem parkok megfigyelésére (akár több ezer eszközről való adatgyűjtéssel) és vezérlésére is.

M2M INDUSTRIAL ROUTER CONTROL BOX

Univerzális terhelésszabályozó kapcsoló, relék távoli vezérléséhez (tarifa váltás, terhelés menedzsment, közvilágítás kapcsolás)

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.