TERHELÉS SZABÁLYZÁS

Közvilágítás vezérlő, terhelés elosztó rendszerek és napelemfarm felügyeleti rendszerek

Lehetővé teszi a közvilágítási hálózat teljes körű távvezérlését és távfelügyeletét. Vegye kézébe a közvilágítási rendszer infrastruktúrát!

Megoldásunkkal az okos városok közvilágítási rendszerének teljes automatizálása megoldható.

Termékeink lehetővé teszik a közvilágítás teljes távvezérlését – igény szerint – kézi működtetéssel vagy automatizált kapcsolással. Konfigurálja, kezelje és figyelje eszközeit a szolgáltatói központból (HES). A felügyeleti szolgáltatások közé tartozik az eszközök kommunikációjának- és állapotának ellenőrzése, a szolgáltatás minőségének mérése (QoS), szolgáltatási üzemidő, kiesése jelzése, rendszerek- és szolgáltatások távoli karbantartása.

Az energiahatékonyság maximalizálása érdekében termékeink felhasználhatók a napelem parkok megfigyelésére (akár több ezer eszközről való adatgyűjtéssel) és vezérlésére is.

LOAD CONTROL BOX

Univerzális terhelésszabályozó kapcsoló a távoli relé vezérléshez (tarifa váltás, terhelés menedzsment, közvilágítás kapcsolás)

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.