TERHELÉS SZABÁLYZÁS

Terhelés szabályzás kezelése az a folyamat, amely az elektromos áram iránti igényt szabályozza annak érdekében, hogy elkerüljék a hálózat túlterhelését

A közterületi lámpák kezelésének kontextusában a terheléskezelést az utcai lámpák energiafogyasztásának csökkentésére használják, például aktuális világítási teljesítményüket – és fényerejüket – lecsökkentve vagy kikapcsolva őket az alacsony forgalmi időszakokban. Ezt időzítőkkel, szenzorokkal vagy más automatizált rendszerekkel lehet kivitelezni.

A terhelés szabályzást napenergia farmok hálózatba integrálásánál is fel lehet használni. A napenergia farmok esetében a nap fényerejével termelnek áramot, amit akkor használnak fel, amikor a kereslet tipikusan alacsonyabb. A terhelés kezelésével az elektromos vállalatok biztosíthatják, hogy a napenergiát hatékonyan használják, és hogy a hálózat stabil maradjon.

Terhelésszabályozó programok az energiaszolgáltató vállalatok részére lehetővé teszik, hogy szabályozzák bizonyos ügyfelek elektromos áramfogyasztását a csúcsigény időszakában. Ez azáltal történhet, hogy pénzügyi kedvezményeket kínálnak azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandóak csökkenteni elektromos áram használatukat, vagy távolról szabályozzák az eszközeiket, berendezéseiket.

Íme néhány konkrét példa a terheléskezelésre a közterületi lámpák kezelése, napenergia farmok és az elektromos vállalatok terhelésszabályozó programjai kapcsán:

Közterületi lámpák kezelése: Sok városban az utcai lámpák fényerejét / teljesítményét csökkentik vagy kikapcsolják a kora reggeli és késő esti órákban, amikor az forgalom alacsony. Ez jelentős mennyiségű energiát takaríthat meg.

Napenergia farmok: Az elektromos vállalatok a terheléskezelést használhatják annak biztosítására, hogy a napenergiát hatékonyan használják, és hogy a hálózat stabil maradjon. Például a szolgáltatók kikapcsolhatják nappal az utcai lámpákat, amikor bőséges napenergia áll rendelkezésre.

Terhelésszabályozó programok: Az elektromos vállalatok pénzügyi kedvezményeket kínálhatnak azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandóak csökkenteni elektromos áramfogyasztásukat a csúcsigény időszakában. Például egy vállalat kedvezményt kínálhat azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandóak kikapcsolni légkondicionálóikat a csúcsidőszakban – a nap legmelegebb óráiban. A terheléskezelés fontos eszköz az energiafogyasztás csökkentésében és az elektromos hálózat megbízhatóságának javításában. Ez a tiszta energiára való átállás kulcsfontosságú része.

M2M INDUSTRIAL ROUTER CONTROL BOX

Univerzális terhelésszabályozó kapcsoló, relék távoli vezérléséhez (tarifa váltás, terhelés menedzsment, közvilágítás kapcsolás)

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.