IPARI GATEWAYEK

Robusztus vezetéknélküli modemek ipari IoT alkalmazásokhoz, a legújabb elterjedt csatlakozókkal.

A készülékek rendelhetők NB-IoT, LTE Cat-M1 modullal és 2G fallback funkcióval – mely visszafelé kompatibilitást biztosít az EGPRS/2G hálózatokra.

Modemeink és gateway készülékeink rendkívül hosszú élettartamot-, egyszerű telepítést- és frissítést kínálnak a meglévő 2G/3G modemekhez képest.

Modbus TCP modemeink transzparens RS485 Modbus kommunikációt biztosítanak különféle ipari IoT alkalmazásokhoz – legyen az okos mérés, automaták felügyelete, gyár- vagy épület automatizálás.

A PLC-hez csatlakoztatott külső eszközök ideális és költséghatékony választás egy ipari rendszer számára. Tökéletes megoldás az átlátszó vagy Modbus TCP/RTU kommunikáció megfigyelésére, Scada rendszerekhez.

Az univerzális, független eszközök csatlakoztathatók bármely RS485 MODBUS eszközhöz.

Ezeket a termékeinket a nagy rendelkezésre állást igénylő, professzionális célra – pl. gyártói, szolgáltatói területekre – és ipari felhasználásra ajánljuk!

ÚJ!
M2M PRO4 MODEM

Transzparens LTE modem okosmérésre, villamos fogyasztásmérők, PLC-k, ipari berendezések távoli elérésére

INDUSTRIAL RS485 MODEM

Univerzális RS485 modem, 2G / 3G / LTE / Narrow Band kommunikációval, C-sín adapterrel – ipari célokra

M2M MODEM PLUS

Transzparens GPRS modem, ipari eszközök adatainak-, és fogyasztásmérők impulzus jelzéseinek továbbítására

M2M MODBUS RS485 IO

RS485 Modbus TCP ipari modem, 2G kommunikációval ipari eszközök, PLC- és Scada rendszerek csatlakoztatására, impulzus jel beküldésére és smart metering feladatokra

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.