...

BIZTONSÁGTECHNIKAI KOMMUNIKÁTOROK

GSM/GPRS riasztás- és tűzátjelzés, videó megfigyelés

A riasztások átjelzésének sebessége és megbízhatósága kritikus fontosságú a biztonsági rendszerek számára.

Riasztás átjelző kommunikátoraink a GSM / GPRS / 3G / 4G / LTE Cat.M hálózatokat használják a riasztások diszpécser központokba történő bejelzéséhez. Univerzális kompatibilitás áll rendelkezésre (CID / SIA DC-09 protokoll használat).

Kommunikátorunk két bemenete használható a riasztórendszerek felügyeletére (riasztó jelzések és további szenzorok érzékelése, szabotázs észlelésre). Állapotváltozás esetén eszközünk azonnali riasztásokat generál, és gyorsan továbbítja a jeleket – szabványos Contact ID formátumban (CID -kódok) – a mobilhálózaton keresztül a diszpécserközpont IP-címeire. Az készülék az időszakos életjeleket a beállított időközönként beküldi. További vagyonvédelmi funkciók: bemeneti felügyelet, távoli vezérlés (kapunyitás, riasztás élesítés), IO-bővítés, diszpécser- és monitoring szoftver.

Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi célra felhasználható routereinket az iparág szakemberei széles körben használják IP-kamerák, NVR-ek (hálózati videofelvevők) és DVR-ek (digitális videofelvevők) csatlakoztatására.

...

FOGYASZTÁSMÉRŐ MODEMEK

Intelligens modemeink fogyasztásmérő távleolvasást kínálnak a CDMA 450 / 2G / 3G / 4G / LTE Cat.M / Cat.NB mobilhálózatokon keresztül.

Frissítse a modemet 2G/3G-ről 4G LTE-re!

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely kiolvassa a fogyasztás adatait a csatlakozó mérőkből, és belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Smart metering fogyasztásmérő modemeinket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető gyártók mérőivel (Elster, Honeywell, Itrón, Landis+Gyr, PME-PMI, SAPHIR).

A hardver kialakítása és szoftvere kielégíti a gyártó követelményeit, a készülékház pedig illeszkedik a mérő sorkapocsfedele alá – ahol rögzíthető. A modemek energiafogyasztását az adott mérőkhöz optimalizáltuk.

Az intelligens fogyasztásmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Modemeink könnyen integrálhatók bármilyen AMR/AMI megoldásba. Cégünk az elmúlt évek alatt több százezer modemet szállított a világ legnagyobb közműszolgáltatóinak, melyeket sikeresen használnak a smart metering hálózataikban.

Ezenfelül a vízfogyasztás mérésre is kínálunk modemet.

A termékek testreszabása elérhető ügyfeleink számára. Ha speciális protokollra vagy portra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!

...

IMPULZUS GYŰJTŐ KÉSZÜLÉKEK

Vízfogyasztás mérés, automatikus mérő távleolvasás impulzus számláló- és adatküldő készülékkel, NB-IoT adatátvitellel

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely gyűjti a fogyasztás adatait/impulzusainak számát a csatlakoztatott mérőkből, és a meghatározott időben belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Intelligens vízmérő modemünket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető mérőgyártók mérőivel, és bármilyen más impulzusjel kibocsátásra képes mérővel (például víz-, gáz-, villamos energia, hő energia, stb.), Mbus mérőkkel.

Az eszköz hosszú élettartamú akkumulátoros tápellátással rendelkezik, ezáltal független működést és biztonsági funkciókat szavatol.

Az intelligens vízmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Készülékünk bármilyen AMR/AMI megoldásba integrálható.

...

IPARI IOT ROUTEREK

Kiváló minőségű IoT és IIoT routerek, ipari alkalmazásokhoz

Ezek az IoT készülékek képesek az összekapcsolt környezetek között kommunikációs híd felépítésére, a portokon fogadott adatok összesítésére és továbbítására, a csatlakozó eszközök- és platformok közötti kommunikációs protokollok lefordításával.

Multi-protokollos ipari routereink számos különböző területen használhatók: intelligens hálózatok, épület- vagy gyári automatizálás, biztonsági rendszerek. De néhányat speciális alkalmazásokhoz terveztek, mint például az almérők adatainak begyűjtéséhez (substation monitoring).

Az ipari IoT egyre növekvő tendenciát mutat. Linux-alapú útválasztóink lehetőséget nyújtanak a Felhő-alapú számítási funkciókra, mivel a felhasználók kifejleszthetik saját alkalmazásaikat.

A DIN-sínre rögzíthető sokoldalú készülékek Ethernet RS232, RS485, portokkal digitális bemenetekkel, Modbus Gateway- vagy wireless M-Bus funkcióval rendelkeznek ipari adatgyűjtési és automatizálási célokra.

...

IPARI GATEWAYEK

Robusztus vezetéknélküli modemek ipari IoT alkalmazásokhoz, a legújabb elterjedt csatlakozókkal.

A készülékek rendelhetők NB-IoT, LTE Cat-M1 modullal és 2G fallback funkcióval – mely visszafelé kompatibilitást biztosít az EGPRS/2G hálózatokra.

Modemeink és gateway készülékeink rendkívül hosszú élettartamot-, egyszerű telepítést- és frissítést kínálnak a meglévő 2G/3G modemekhez képest.

Modbus TCP modemeink transzparens RS485 Modbus kommunikációt biztosítanak különféle ipari IoT alkalmazásokhoz – legyen az okos mérés, automaták felügyelete, gyár- vagy épület automatizálás.

A PLC-hez csatlakoztatott külső eszközök ideális és költséghatékony választás egy ipari rendszer számára. Tökéletes megoldás az átlátszó vagy Modbus TCP/RTU kommunikáció megfigyelésére, Scada rendszerekhez.

Az univerzális, független eszközök csatlakoztathatók bármely RS485 MODBUS eszközhöz.

Ezeket a termékeinket a nagy rendelkezésre állást igénylő, professzionális célra – pl. gyártói, szolgáltatói területekre – és ipari felhasználásra ajánljuk!

...

ADATKONCENTRÁTOROK

Az adatkoncentrátorok (másnéven DCU-k) fontos szerepet töltenek be az ipari IoT alkalmazásokban.

A DCU-k több ipari eszközről gyűjtenek be adatokat, amelyeket így egy csatornán be lehet küldeni a központi felügyeleti rendszerbe.

Az adatkoncentrátorok használata a modern automatizált mérési infrastruktúrák (másnéven AMI) részét és az ipari automatizálási projektek gerincét képezi.

Multi-protokollos adatkoncentrátor készülékeink képesek az adatokat be gyűjteni az ipari rendszerekből RS485/ModBus RTU- vagy Modbus TCP protokollon, valamint impulzus jeleket több IO interfészen keresztül.

Az adatátvitel csatlakoztatott gatewayen, routeren, vagy modemen keresztül történhet vezetékes RS485 kapcsolaton. Az adatküldés vezetéknélküli mobilhálózaton (LTE / LTE450 / Narrow Band / Cat.M) keresztül folyik.

Egyetlen adatkoncentrátor + egy gateway/modem nagyon költséghatékony megoldás, mivel akár 32 ipari eszköz (villanyórák, víz/gáz mérők, érzékelők stb.) adatainak továbbítására, és a készülékek monitorozására.

Adatkoncentrátoraink mindenféle ipari berendezéshez csatlakoztathatók. Termékeink testreszabását kínáljuk, lehetővé téve ügyfeleink számára.

...

KÖZVILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS

Megoldások a közvilágítás távvezérléséhez

A közvilágítási rendszerek távvezérlésének lehetősége rendkívül előnyös. Amellett, hogy jobb szolgáltatást nyújt a lakosság részére, lehetővé teszi a kezelők számára a közvilágítás karbantartási költségeinek és a használatból adódó energiaköltségek optimalizálását.

Termékeink lehetővé teszik a közvilágítási rendszer központból irányított kézi működtetését vagy a kifinomult, automatizált távvezérlését – ütemezett kapcsolással (ki/be kapcsolás, csökkentett fényerő használata).

Olyan termékeket kínálunk, amelyek a meglévő kapcsolószekrények belsejébe felszerelve képesek szabályozni az utcai lámpákat, a lámpatestek betáplált áramának vezérlésével. A fényerő a tápfeszültség csökkentésével tompítható. Az utcai lámpacsoportok a fényérzékelők alapján-, naptár és órarend szerint-, vagy manuálisan egy OSLP kompatibilis vezérlőplatformon keresztül vezérelhetők.

Működtesse a világítási rendszert az utcai lámpák vezérlésével, távolról a kapcsolószekrényen keresztül. Konfigurálja, kezelje és figyelje lámpacsoportjait a szolgáltatói központból (HES). A szolgáltatások közé tartozik a működés felügyelete és a jelentések (riportok) készítése is.

...

DEVICE MANAGEMENT

Központi készülék távmenedzsment 

Folyamatos készülék távfelügyelet (QoS, életjelek monitorozása), csoportos firmware telepítés és készülék átkonfigurálás.

Távmenedzsment szoftver megoldásunk elérhető vezeték nélküli routereinkhez, fogyasztásmérő modemeinkhez, és további készülékekhez!

...

LOAD MANAGEMENT

Közvilágítás vezérlő, terhelés elosztó rendszerek és napelemfarm felügyeleti rendszerek

Lehetővé teszi a közvilágítási hálózat teljes körű távvezérlését és távfelügyeletét. Vegye kézébe a közvilágítási rendszer infrastruktúrát!

Megoldásunkkal az okos városok közvilágítási rendszerének teljes automatizálása megoldható.

Termékeink lehetővé teszik a közvilágítás teljes távvezérlését – igény szerint – kézi működtetéssel vagy automatizált kapcsolással. Konfigurálja, kezelje és figyelje eszközeit a szolgáltatói központból (HES). A felügyeleti szolgáltatások közé tartozik az eszközök kommunikációjának- és állapotának ellenőrzése, a szolgáltatás minőségének mérése (QoS), szolgáltatási üzemidő, kiesése jelzése, rendszerek- és szolgáltatások távoli karbantartása.

Az energiahatékonyság maximalizálása érdekében termékeink felhasználhatók a napelem parkok megfigyelésére (akár több ezer eszközről való adatgyűjtéssel) és vezérlésére is.

...

NB-IoT TERMÉKEK

NB-IoT készülékek: modemek, gatewayek, routerek, adatkoncentrátorok

A keskeny sávú (Narrow Band) IoT – azaz LTE Cat.1, LTE Cat.M, LTE Cat.NB) – gyorsan növekvő, kis teljesítményű, ipari szélessávú 5G hálózati (LPWAN) technológiák. Nagyon jól használható hálózatok olyan alkalmazásokhoz, amelyek csak ritkán kommunikálnak, illetve kis adatátvitelt igényelnek havi szinten.

Az alacsony adatmennyiség alacsonyabb üzemeltetési költségeket jelent. Néhány NB-IoT készüléket lényegesen kevesebb áramfogyasztásra terveztek, ami jelentősen hosszabb akkumulátor-élettartamot (10 év) eredményez, ami lehetővé teszi az autonóm működést, a korlátozott kapacitású áramforrásokkal.

A 4G LTE IoT eszközök jövőbiztosnak tekinthetők, mivel az LTE-M és NB-IoT eszközök várhatóan 5G hálózatokkal működnek együtt a nem önálló (NSA) architektúrával.

 

Az NB-IoT hálózat- és készülékek előnyei:

  • Nagy beltéri lefedettség
  • Nagy számú kapcsolat támogatása
  • Az akkumulátorok hosszabb élettartamára optimalizált eszközök
  • Kedvező ár

 

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az NB-IoT eszközök fejlesztésében. Az M2M termékek széles választékát kínáljuk ehhez a mobilhálózathoz: intelligens modemek fogyasztásmérőkbe, router/gateway készülékek, impulzus számlálók.

...

KIFUTÓ TERMÉKEK

Kereskedelmi forgalomban már nem kapható termékeink

A korábban értékesített, kifutó termékeinkhez kapcsolódó, elérhető dokumentációk, szoftverek.

...

KIEGÉSZÍTŐK

Termékeinkhez kínált kiegészítők, antennák, bővítők

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.