BIZTONSÁGTECHNIKAI KOMMUNIKÁTOROK

GSM/GPRS, 3G/4G riasztás átjelzés- és tűzátjelzés, videó megfigyelés

A riasztások átjelzésének sebessége és megbízhatósága kritikus fontosságú a biztonsági rendszerek számára.

Riasztás átjelző kommunikátoraink a GSM/GPRS (2G) , vagy a 3G / LTE 4G hálózatokat használják a riasztások diszpécser központokba történő bejelzéséhez. Univerzális kompatibilitás áll rendelkezésre (CID / SIA DC-09 protokoll használat).

Kommunikátorunk két bemenete használható a riasztórendszerek felügyeletére (riasztó jelzések és további szenzorok érzékelése, szabotázs észlelésre). Állapotváltozás esetén eszközünk azonnali riasztásokat generál, és gyorsan továbbítja a jeleket – szabványos Contact ID formátumban (CID -kódok) – a mobilhálózaton keresztül a diszpécserközpont IP-címeire. Az készülék az időszakos életjeleket a beállított időközönként beküldi. További vagyonvédelmi funkciók: bemeneti felügyelet, távoli vezérlés (kapunyitás, riasztás élesítés), IO-bővítés, diszpécser- és monitoring szoftver.

Biztonságtechnikai, vagyonvédelmi célra felhasználható routereinket az iparág szakemberei széles körben használják IP-kamerák, NVR-ek (hálózati videofelvevők) és DVR-ek (digitális videofelvevők) csatlakoztatására.

FOGYASZTÁSMÉRŐ MODEMEK

Intelligens modemeink fogyasztásmérő távleolvasást kínálnak az LTE Cat.1 és LTE Cat.M / Cat.NB mobilhálózatokon keresztül – 2G / 3G „fallback” funkcióval.

Frissítse a modemeit 2G/3G-ről 4G LTE-re!

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely kiolvassa a fogyasztás adatait a csatlakozó mérőkből, és belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Smart metering fogyasztásmérő modemeinket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető gyártók mérőivel (Elster, Honeywell, Itron, Landis+Gyr, PME-PMI, SAPHIR, Ensor).

A hardver kialakítása és szoftvere kielégíti a gyártó követelményeit, a készülékház pedig illeszkedik a mérő sorkapocsfedele alá – ahol rögzíthető. A modemek energiafogyasztását az adott mérőkhöz optimalizáltuk. Az intelligens fogyasztásmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Modemeink könnyen integrálhatók bármilyen AMR/AMI megoldásba.

Cégünk az elmúlt évek alatt több mint 500ezer modemet szállított a világ legnagyobb közműszolgáltatóinak, melyeket sikeresen használnak a smart metering hálózataikban. Ezenfelül a vízfogyasztás mérésre is kínálunk modemet.

A termékek testreszabása elérhető ügyfeleink számára. Ha speciális protokollra vagy portra van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!

A 3G és 2G hálózatok leállítása sok közműszolgáltatót veszélyeztet, elavult modemek miatt. A mérőcsere magas költsége utólagosan 4G vagy LTE Cat.M okos modemre való frissítéssel elkerülhető. Lépjen kapcsolatba velünk, ha további információra van szüksége mérőinek üzemben tartásával kapcsolatban. Frissítsen a legújabb technológiára!

IMPULZUS GYŰJTŐ KÉSZÜLÉKEK

Vízfogyasztás mérés, automatikus mérő távleolvasás impulzus számláló- és adatküldő készülékkel, NB-IoT adatátvitellel

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely gyűjti a fogyasztás adatait/impulzusainak számát a csatlakoztatott mérőkből, és a meghatározott időben belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Intelligens vízmérő modemünket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető mérőgyártók mérőivel, és bármilyen más impulzusjel kibocsátásra képes mérővel (például víz-, gáz-, villamos energia, hő energia, stb.), Mbus mérőkkel.

Az eszköz hosszú élettartamú akkumulátoros tápellátással rendelkezik, ezáltal független működést és biztonsági funkciókat szavatol.

Az intelligens vízmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Készülékünk bármilyen AMR/AMI megoldásba integrálható.

IPARI IOT ROUTEREK

Kiváló minőségű IoT és IIoT routerek, ipari alkalmazásokhoz

Ezek az LTE Cat.4, Cat.1, Cat.M/NB mobil internet kapcsolattal rendelkező IoT készülékek képesek az összekapcsolt környezetek között kommunikációs híd felépítésére, a portokon fogadott adatok összesítésére és továbbítására, a csatlakozó eszközök- és platformok közötti kommunikációs protokollok lefordításával.

Multi-protokollos ipari routereink számos különböző területen használhatók: intelligens hálózatok, épület- vagy gyári automatizálás, biztonsági rendszerek. De néhányat speciális alkalmazásokhoz terveztek, mint például az almérők adatainak begyűjtéséhez (substation monitoring).

Az ipari IoT egyre növekvő tendenciát mutat. Linux-alapú útválasztóink lehetőséget nyújtanak a Felhő-alapú számítási funkciókra, mivel a felhasználók kifejleszthetik saját alkalmazásaikat.

Az adatkoncentrátorok (más néven DCU-k) fontos szerepet töltenek be az ipari adatok (IIoT) alkalmazásainál. Több ipari eszközről begyűjtik- és összesítik az adatokat, amelyeket aztán beküldenek az adatközpontba, vagy a központi felügyeleti rendszerbe. Az adatkoncentrátor a modern AMI infrastruktúra (Automated Metering Infrastructure) része, valamint az ipari automatizálási projektek gerince.

A DIN-sínre rögzíthető sokoldalú készülékek Ethernet, RS232, RS485 portokkal, digitális bemenetekkel, Modbus RTU/Modbus TCP Gateway, Mbus- vagy wireless M-Bus funkcióval rendelkeznek, ipari adatgyűjtési és automatizálási célokra. Az adatátvitel egy ilyen készülék segítségével történhet RS485 kapcsolaton vagy vezeték nélküli mobilhálózaton keresztül. Már egyetlen router vagy adatkoncentrátor (DCU) alkalmazása is igen költséghatékony megoldás az ipari eszközök, energiamérők (villany, víz, gáz, érzékelők adatainak gyűjtésében, vagy a készülékek felügyeletére.

Ezeket a termékeinket elsősorban a nagy rendelkezésre állást igénylő helyekre és professzionális célokra – pl. gyártói, termelési, szolgáltatói, üzemeltetői területekre és ipari felhasználásra ajánljuk!

Készülékeink mindenféle ipari berendezéshez csatlakoztathatóak. Ezenfelül, termékeink teljeskörű testreszabását kínáljuk, amely lehetővé
teszi ügyfeleink részre, hogy különféle portok és protokollok implementálásával használhassák a routereket, DCU-kat.

IPARI MODEMEK

Robusztus vezetéknélküli modemek ipari IoT alkalmazásokhoz, a lehető legszélesebb körű csatlakozási lehetőségekkel.

Ipari modemeink LTE Cat.1, LTE Cat.M /Cat.NB modullal rendelhetők, így a továbbra is 2G kompatibilis „fallback” funkciót biztosítanak az EGPRS/2G hálózatokon.

Modemeink rendkívül hosszú élettartamot-, egyszerű telepítést- és frissítést kínálnak a meglévő 2G/3G modemekhez képest.

Ipari modemeink transzparens RS485 Modbus, Modbus TCP és Mbus kommunikációt és digitális bemeneteket biztosítanak különféle ipari IoT alkalmazásokhoz – legyen az ipari automatizálás, okos mérés, automaták felügyelete, gyár- vagy épület automatizálás.

A PLC-hez csatlakoztatott külső eszközök ideális és költséghatékony választás egy ipari rendszer számára. Tökéletes megoldás a transzparens vagy Modbus TCP/RTU kommunikáció megfigyelésére, Scada rendszerekhez.

Az univerzális, külső modemek bármely RS485 MODBUS eszközhöz vagy Mbus mérőhöz csatlakoztathatóak.

Ezeket a termékeinket nagy rendelkezésre állást igénylő helyekre és professzionális célokra ajánljuk – mint a gyártási, a termelési, a szolgáltatói területek vagy az ipari felhasználás.

ADATKONCENTRÁTOROK

Az adatkoncentrátorok (másnéven DCU-k) fontos szerepet töltenek be az ipari IoT alkalmazásokban.

A DCU-k több ipari eszközről, fogyasztásmérőről gyűjtenek be adatokat, amelyeket így egy csatornán ki lehet olvasni, vagy be lehet küldeni az adatközpontba, vagy a központi felügyeleti rendszerbe.

Az adatkoncentrátorok használata a modern automatizált mérési infrastruktúrák (másnéven AMI) részét és az ipari automatizálási projektek gerincét képezi.

Multi-protokollos adatkoncentrátor készülékeink képesek az adatokat be gyűjteni az ipari rendszerekből RS485/ModBus RTU- vagy Modbus TCP protokollon, valamint impulzus jeleket 16 bemeneten keresztül.

Az adatátvitel csatlakoztatott gatewayen, routeren, vagy modemen keresztül történhet vezetékes RS485 kapcsolaton. Az adatküldés vezetéknélküli mobilhálózaton keresztül folyik (LTE Cat.1, Cat.M, Cat.NB – 2G/3G „fallback” funkcióval).

Egyetlen adatkoncentrátor + egy gateway/modem nagyon költséghatékony megoldás, mivel akár 16 ipari eszköz (villanyórák, víz/gáz mérők, érzékelők stb.) adatainak továbbítására, és a készülékek monitorozására.

Adatkoncentrátoraink mindenféle ipari berendezéshez csatlakoztathatók. Termékeink testreszabását kínáljuk, lehetővé téve ügyfeleink számára.

KÖZVILÁGÍTÁS VEZÉRLÉS

Megoldások a közvilágítás távvezérléséhez

A közvilágítási rendszerek távvezérlésének lehetősége rendkívül előnyös. Amellett, hogy jobb szolgáltatást nyújt a lakosság részére, lehetővé teszi a kezelők számára a közvilágítás karbantartási költségeinek és a használatból adódó energiaköltségek optimalizálását.

Termékeink lehetővé teszik a közvilágítási rendszer központból irányított kézi működtetését vagy a kifinomult, automatizált távvezérlését – ütemezett kapcsolással (ki/be kapcsolás, csökkentett fényerő használata).

Olyan termékeket kínálunk, amelyek a meglévő kapcsolószekrények belsejébe felszerelve képesek szabályozni az utcai lámpákat, a lámpatestek betáplált áramának vezérlésével. A fényerő a tápfeszültség csökkentésével tompítható. Az utcai lámpacsoportok a fényérzékelők alapján-, naptár és órarend szerint-, vagy manuálisan egy OSLP kompatibilis vezérlőplatformon keresztül vezérelhetők.

Működtesse a világítási rendszert az utcai lámpák vezérlésével, távolról a kapcsolószekrényen keresztül. Konfigurálja, kezelje és figyelje lámpacsoportjait a szolgáltatói központból (HES). A szolgáltatások közé tartozik a működés felügyelete és a jelentések (riportok) készítése is.

DEVICE MANAGEMENT

Központi készülék távmenedzsment 

Folyamatos készülék távfelügyelet (QoS, életjelek monitorozása), csoportos firmware telepítés és készülék átkonfigurálás.

Távmenedzsment szoftver megoldásunk elérhető vezeték nélküli routereinkhez, fogyasztásmérő modemeinkhez, és további készülékekhez!

TERHELÉS SZABÁLYZÁS

Terhelés szabályzás kezelése az a folyamat, amely az elektromos áram iránti igényt szabályozza annak érdekében, hogy elkerüljék a hálózat túlterhelését

A közterületi lámpák kezelésének kontextusában a terheléskezelést az utcai lámpák energiafogyasztásának csökkentésére használják, például aktuális világítási teljesítményüket – és fényerejüket – lecsökkentve vagy kikapcsolva őket az alacsony forgalmi időszakokban. Ezt időzítőkkel, szenzorokkal vagy más automatizált rendszerekkel lehet kivitelezni.

A terhelés szabályzást napenergia farmok hálózatba integrálásánál is fel lehet használni. A napenergia farmok esetében a nap fényerejével termelnek áramot, amit akkor használnak fel, amikor a kereslet tipikusan alacsonyabb. A terhelés kezelésével az elektromos vállalatok biztosíthatják, hogy a napenergiát hatékonyan használják, és hogy a hálózat stabil maradjon.

Terhelésszabályozó programok az energiaszolgáltató vállalatok részére lehetővé teszik, hogy szabályozzák bizonyos ügyfelek elektromos áramfogyasztását a csúcsigény időszakában. Ez azáltal történhet, hogy pénzügyi kedvezményeket kínálnak azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandóak csökkenteni elektromos áram használatukat, vagy távolról szabályozzák az eszközeiket, berendezéseiket.

Íme néhány konkrét példa a terheléskezelésre a közterületi lámpák kezelése, napenergia farmok és az elektromos vállalatok terhelésszabályozó programjai kapcsán:

Közterületi lámpák kezelése: Sok városban az utcai lámpák fényerejét / teljesítményét csökkentik vagy kikapcsolják a kora reggeli és késő esti órákban, amikor az forgalom alacsony. Ez jelentős mennyiségű energiát takaríthat meg.

Napenergia farmok: Az elektromos vállalatok a terheléskezelést használhatják annak biztosítására, hogy a napenergiát hatékonyan használják, és hogy a hálózat stabil maradjon. Például a szolgáltatók kikapcsolhatják nappal az utcai lámpákat, amikor bőséges napenergia áll rendelkezésre.

Terhelésszabályozó programok: Az elektromos vállalatok pénzügyi kedvezményeket kínálhatnak azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandóak csökkenteni elektromos áramfogyasztásukat a csúcsigény időszakában. Például egy vállalat kedvezményt kínálhat azoknak az ügyfeleknek, akik hajlandóak kikapcsolni légkondicionálóikat a csúcsidőszakban – a nap legmelegebb óráiban. A terheléskezelés fontos eszköz az energiafogyasztás csökkentésében és az elektromos hálózat megbízhatóságának javításában. Ez a tiszta energiára való átállás kulcsfontosságú része.

NB-IoT TERMÉKEK

NB-IoT készülékek: modemek, gatewayek, routerek, adatkoncentrátorok

A keskeny sávú IoT hálózatok – mint LTE Cat.M, Cat.NB (Narrow Band) – gyorsan fejlődő, kis teljesítményű, ipari szélessávú LPWAN hálózati technológiák. Nagyon jól használható hálózatok olyan alkalmazásokhoz, amelyek csak ritkán kommunikálnak, illetve kis adatátvitelt igényelnek havi szinten.

Az alacsony adatmennyiség alacsonyabb üzemeltetési költségeket jelent. Néhány NB-IoT készüléket lényegesen kevesebb áramfogyasztásra terveztek, ami jelentősen hosszabb akkumulátor-élettartamot (10 év) eredményez, ami lehetővé teszi az autonóm működést, a korlátozott kapacitású áramforrásokkal.

A LTE-alapú IoT eszközök jövőbiztosnak tekinthetők, mivel az LTE-M és NB-IoT eszközök 5G hálózatokkal működnek majd együtt a nem önálló (NSA) architektúrával.

 

Az NB-IoT hálózat- és készülékek előnyei:

  • Nagy beltéri lefedettség
  • Nagy számú kapcsolat támogatása
  • Az akkumulátorok hosszabb élettartamára optimalizált eszközök
  • Kedvező ár

 

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az NB-IoT eszközök fejlesztésében. Az M2M termékek széles választékát kínáljuk ehhez a mobilhálózathoz: intelligens modemek fogyasztásmérőkbe, router/gateway készülékek, impulzus számlálók.

KIFUTÓ TERMÉKEK

Kereskedelmi forgalomban már nem kapható termékeink

A korábban értékesített, kifutó termékeinkhez kapcsolódó, elérhető dokumentációk, szoftverek.

Az itt található termékek már nem kaphatóak, vagy már csak limitált darabszámban állnak rendelkezésre.

Célunk a terméktámogatás, ezért továbbra is megtalálja a letölthető anyagokat az itt felsorolt, korábban forgalmazott készülékeinkez.

KIEGÉSZÍTŐK

Termékeinkhez kínált kiegészítők, antennák, bővítők

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.