IoT mobilkommunikációs modemeket, routereket és adatkoncentrátorokat kínálunk.
Termékeink az IoT megoldások építőkövei, melyek lehetővé teszik az elektromos hálózatok, gyárak, épületek és városok digitálizálását – intelligens megoldásokká és hatékonyabb szolgáltatásokká alakítva azokat.
image

Távfelügyelet

Még mindig vezetékes vonalat használ a riasztórendszer jelzéseinek átviteléhez? Ideje átgondolni: a mobilhálózati átjelzés biztonságosabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb is!

Meglévő riasztó kommunikátor készüléke a jelzéseket a 2G/3G hálózatokon továbbítja?

Ideje frissíteni! A mobilhálózati szolgáltatók már megkezdték a 2G/3G hálózatok leállítását, hogy utat engedjenek a 4G LTE és az 5G számára.

Cégünk olyan riasztás-átjelző készülékeket kínál, melyek a jövőbe mutató mobilhálózati technológiák használatával számos távfelügyeleti alkalmazáshoz felhasználhatóak: riasztóközpont átjelzés, tűzátjelzés, kapunyitás vezérlés, videó megfigyelés, távfelügyeleti szoftver.

Tovább

Intelligens fogyasztásmérés

Alábbi megoldásaink villamos fogyasztásmérők távleolvasásához és vízmérők intelligens távleolvasásához használhatóak, a mért fogyasztások adaközpontba történő megbízható- és pontos bejelzéséhez.

Az okos mérők valójában fogyasztásmérőkbe épített kommunikációs egységgel rendelkező gép-gép közötti (M2M) kommunikációs eszközök.

Az ilyen – következő generációs – mobil kommunikációs készülékek minden modern automatikus mérőleolvasási infrastruktúra (AMI/AMR rendszer) középpontjában állnak. Ezért nem meglepő, hogy a legtöbb szolgáltató manapság mobilhálózati modemeket használ az intelligens mérőóráiban.

Olyan korszerű, mobil kommunikációs eszközöket kínálunk, melyek megbízhatóan használhatóak az okosmérésben – villamos energia- és vízméréshez – és teljesítik az adatbiztonságra vonatkozó követelményeket.

Tovább

image
image

Ipari automatizálás

Az ipari berendezések összekapcsolása a távoli monitoring miatti adatgyűjtés érdekében az egyik leggyakoribb módja annak, hogy a vállalatok az ipari automatizálás révén javítani tudják működési hatékonyságukat.

Intelligens kommunikációs eszközöket – gateway készülékeket, ipari routereket– és adatkoncentrátorokat – kínálunk többféle interfésszel (RS232/RS485, Ethernet port, mikro-USB port, stb.), annak érdekében, hogy bármilyen típusú ipari berendezést csatlakoztathasson.

Eszközeink képesek kommunikálni a közös alkalmazásréteg IoT protokolljaival, például az MQTT-vel, az LwM2M-el, vagy a SCADA protokollal.

Device Manager® szoftver segíti a kommunikációs eszközeink kezelését, hálózati menedzselését. Segítségével ellenőrizheti készülékei elérhetőségét, a kapcsolatok minőségét, a helyi- és mobilhálózat állapotát, a mobilhálózaton keresztüli adattovábbítást.

Tovább

Smart Grid

Az intelligens hálózatok különféle kommunikációs megoldásokat igényelnek.

A legtöbb szolgáltató drága száloptikát használ a közép- és nagyfeszültségű állomásokhoz szükséges kommunikációhoz, mivel rendkívül alacsony késleltetés szükséges a működéshez és az áramellátási zavarok esetén az átirányításhoz. Nem ez a helyzet a  kisfeszültségű állomásokkal, a decentralizált áramtermeléssel, a tárolóegységekkel és az intelligens mérőkkel.

A mobilhálózati kommunikációs technológia az egyetlen, amellyel biztonságosan és megbízhatóan, de gazdaságosan képes használni ezeket az okos eszközöket.

A szabványosított technológián alapuló mobilhálózati kapcsolatok biztosítják a szükséges műszaki hátteret és teljesítményt, alacsonyabb telepítési költségek mellett. Gyorsabban és könnyebben telepíthetőek – ráadásul gazdaságosan és megbízhatóan.

A mindenütt jelenlévő mobilhálózatok révén a rendkívül megbízható vezetéknélküli alkalmazásokkal a közművek több eszközt csatlakoztathatnak, mint valaha -sokkal alacsonyabb telepítési- és karbantartási költséggel mellett.

IoT kommunikációs eszközöket kínálunk okos hálózati megoldásokhoz: utcai közvilágítás vezérlésterhelés szabályzásnapelempark távfelügyelete és vezérlése.

Tovább

image

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.