IoT mobilkommunikációs modemeket, routereket és adatkoncentrátorokat kínálunk.
Termékeink az IoT megoldások építőkövei, melyek lehetővé teszik az elektromos hálózatok, gyárak, épületek és, városok digitálizálását. Intelligens megoldássá és hatékonyab szolgáltatássá téve azokat.

image

Távfelügyelet

Még mindig vezetékes vonalat használ a riasztórendszer jelzéseinek átviteléhez? Ideje átgondolni: a mobilhálózati átjelzés biztonságosabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb is!

Meglévő riasztó kommunikátor készüléke a jelzéseket a 2G/3G hálózatokon továbbítja?

Ideje frissíteni! A mobilhálózati szolgáltatók már megkezdték a 2G/3G hálózatok leállítását, hogy utat engedjenek a 4G LTE és az 5G számára.

Cégünk olyan riasztás-átjelző készülékeket kínál, melyek a jövőbe mutató mobilhálózati technológiák használatával számos távfelügyeleti alkalmazáshoz felhasználhatóak: riasztóközpont átjelzés, tűzátjelzés, kapunyitás vezérlés, videó megfigyelés, távfelügyeleti szoftver.

Tovább


Intelligens fogyasztásmérés

Alábbi megoldásaink villamos fogyasztásmérők távleolvasásához és vízmérők intelligens távleolvasásához használhatóak, a mért fogyasztások adaközpontba történő megbízható- és pontos bejelzéséhez.

Az okos mérők valójában fogyasztásmérőkbe épített kommunikációs egységgel rendelkező gép-gép közötti (M2M) kommunikációs eszközök.

Az ilyen – következő generációs – mobil kommunikációs készülékek minden modern automatikus mérőleolvasási infrastruktúra (AMI/AMR rendszer) középpontjában állnak. Ezért nem meglepő, hogy a legtöbb szolgáltató manapság mobilhálózati modemeket használ az intelligens mérőóráiban.

Olyan korszerű, mobil kommunikációs eszközöket kínálunk, melyek megbízhatóan használhatóak az okosmérésben – villamos energia- és vízméréshez – és teljesítik az adatbiztonságra vonatkozó követelményeket.

Tovább

image

image

Ipari automatizálás

Az ipari berendezések összekapcsolása a távoli monitoring miatti adatgyűjtés érdekében az egyik leggyakoribb módja annak, hogy a vállalatok az ipari automatizálás révén javítani tudják működési hatékonyságukat.

Intelligens kommunikációs eszközöket – gateway készülékeket, ipari routereket– és adatkoncentrátorokat – kínálunk többféle interfésszel (RS232/RS485, Ethernet port, mikro-USB port, stb.), annak érdekében, hogy bármilyen típusú ipari berendezést csatlakoztathasson.

Eszközeink képesek kommunikálni a közös alkalmazásréteg IoT protokolljaival, például az MQTT-vel, az LwM2M-el, vagy a SCADA protokollal.

Device Manager® szoftver segíti a kommunikációs eszközeink kezelését, hálózati menedzselését. Segítségével ellenőrizheti készülékei elérhetőségét, a kapcsolatok minőségét, a helyi- és mobilhálózat állapotát, a mobilhálózaton keresztüli adattovábbítást.

Tovább


Smart Grid

Az intelligens hálózatok különféle kommunikációs megoldásokat igényelnek.

A legtöbb szolgáltató drága száloptikát használ a közép- és nagyfeszültségű állomásokhoz szükséges kommunikációhoz, mivel rendkívül alacsony késleltetés szükséges a működéshez és az áramellátási zavarok esetén az átirányításhoz. Nem ez a helyzet a  kisfeszültségű állomásokkal, a decentralizált áramtermeléssel, a tárolóegységekkel és az intelligens mérőkkel.

A mobilhálózati kommunikációs technológia az egyetlen, amellyel biztonságosan és megbízhatóan, de gazdaságosan képes használni ezeket az okos eszközöket.

A szabványosított technológián alapuló mobilhálózati kapcsolatok biztosítják a szükséges műszaki hátteret és teljesítményt, alacsonyabb telepítési költségek mellett. Gyorsabban és könnyebben telepíthetőek – ráadásul gazdaságosan és megbízhatóan.

A mindenütt jelenlévő mobilhálózatok révén a rendkívül megbízható vezetéknélküli alkalmazásokkal a közművek több eszközt csatlakoztathatnak, mint valaha -sokkal alacsonyabb telepítési- és karbantartási költséggel mellett.

IoT kommunikációs eszközöket kínálunk okos hálózati megoldásokhoz: utcai közvilágítás vezérlésterhelés szabályzásnapelempark távfelügyelete és vezérlése.

Tovább

image

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.