WM Rendszerház Kft. /
M2M Rendszerház Kft.

 

Ismert hazai IoT / M2M fejlesztő-, és Ipari IoT fejlesztő cég vagyunk. Irodákat működtetünk Magyarországon, Romániában és Szlovákiában.

Kiváló minőségű IoT eszközöket és megoldásokat tervezünk, fejlesztünk és gyártunk.

22 éves tapasztalattal, több mint 20 fős, képzett mérnöki csapattal végezzük a termékfejlesztést a kutatás-fejlesztés, tervezés, hardver- és szoftverfejlesztés, valamint gyártás területén - folyamatos minőségbiztosítás mellett.

Fejlesztéseink: ipari M2M routerek, ipari modemek és gatewayek, fogyasztásmérőkhöz telepíthető modemek, közvilágítás vezérlők, távfelügyeleti átjelzők és egyéb mobil kommunkációs készülékek.

IoT-megoldásokat kínálunk az alábbi területekre: intelligens fogyasztásméréshez, ipari automatizáláshoz, gépek távoli monitorozásához, smart grid hálózatokhoz, távfelügyeleti célra, és még sok máshoz.

Legfőbb értékünk, hogy termékeinket rugalmasan az Ügyfél igényeire szabjuk.

CSAPATJÁTÉKOSOK VAGYUNK

Büszkék vagyunk, hogy évek óta több iparágban is a legismertebb márkák partnerei vagyunk.

A nemzetközi energiaipari vállalatokkal, közüzemi szolgáltatókkal, mobilszolgáltatókkal szorosan együttműködve tevékenykedünk.

Számos projektben termék beszállítók lettünk az ipar kulcsszereplőivel való szoros kapcsolatunk miatt, valamint a világszerte használható, tanúsítványokkal rendelkező termékeink révén.

Termékeink

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a vezeték nélküli kommunikációs eszközök fejlesztésében, az alábbi területeken:

Intelligens fogyasztásmérés
(víz, gáz, villamos áram) és impulzus gyűjtő készülékek

Smart Grid / Közvilágítás
és terhelés elosztási rendszerek (Load management)

Ipari automatizáció
(vagyonvédelem, tűzátjelzés)

Referenciák

Ipari hálózati eszközeinket a legnagyobb vállalatai használják iparágaikban. Büszkék vagyunk, hogy számos kiváló minőségű, és egyedi igényekre fejlesztett terméket és megoldást készítettünk. Termékeink hibaaránya jelenleg 0,1% alatt van.

Világszerte, mintegy 40 országban, több mint 1 millió IoT készülékeket értékesítettünk intelligens hálózatokhoz, közvilágítási projektekhez, intelligens energiahálózatok mérőihez (villamos fogyasztásmérők, víz-, gáz-, hőmennyiség mérők), valamint távfelügyeleti célra.

Célunk

Célunk az M2M / IoT folyamatok környezeti előnyeinek növelése, kiterjesztve a vezeték nélküli technológiákat a legújabb hálózati platformokra (mint az LTE Cat.M), valamint a speciális ipari- vagy zárt hálózatokra (CDMA 450, Narrow Band / NB-IoT).

A fejlesztésben és terméktámogatásban szerzett tapasztalatunk révén szeretnénk az új Ügyfelek készülékeit és rendszereit bevonni, így azokat egy rendszerbe integrálva segíten Ügyfeleink munkáját, a rendszereik kommunikációját - csatlakoztatva őket az M2M / IoT világába.

TANÚSÍTVÁNYAINK

ISO 9001:2015
Vállalatunk az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert használja a „mobil adatkommunikációs készülékek tervezése és fejlesztése és az információs technológiai szolgáltatások működtetése” során. Jelenleg CERTOP ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk. Fejlesztési, gyártási- és üzleti folyamatainkat a minőségbiztosítási rendszer szerint szabályozzuk és működtetjük.
ISO 27001:2013
ISO 27001:2013 tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk üzleti folyamatait az IT biztonsági szabályzat szerint működteti.
ISO 45001:2018
Vállalatunk 2024-ben munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az ISO 45001 szabvány követelményeinek. Jelenleg ISO 45001:2018 tanúsítvánnyal rendelkezünk.
Dun & Bradstreet AAA
A cégek pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát bevált rendszer alapján értékelik, amelyet nemzetközi szakértők terveztek, és amelynek működését következetesen mérik. Így cégünket a Dun & Bradstreet nemzetközi, objektív vállalat minősítési rendszer alapján a legmagasabb szintre sorolták be, és a legstabilabb pénzügyi helyzetű és rangú vállalkozások közé választották. A tanúsítás igazolja, hogy vállalatunkkal az üzleti kapcsolatok kiépítése biztonságos, üzleti tevékenységünk megbízható.
Bisnode – Dun & Bradstreet Silver-fokozatú AAA tanúsítványunkat itt tekintheti meg.
450MHz Alliance
Cégünk a 450MHz Alliance szervezet aktív tagja.
MVO-Register / FIRA Platform
2016. óta rendelkezünk FIRA Platform tanúsítvánnyal. A megbízhatósági tanúsítvány igazolja, hogy cégünk tevékenységeit a nemzetközi normatívák és standardok szerint működteti, és bemutatja, hogy milyen fejlesztéseket valósítunk meg a célok elérése érdekében.
Akkreditált Tudományos Innovációs Klaszter
A WM Rendszerház Kft. az Akkreditált Tudományos Innovációs Klaszter csoport tagja.
Új Széchenyi Projekt
Az Európai Uniós fejlesztési projektjeinket az Új Széchenyi Projekt támogatásával valósítottuk meg.
 

Galéria

Tanúsítványaink

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.