A WM RENDSZERHÁZ KFT.

AZ ALAPÍTÁS ÓTA

A céget 2002-ben alapították, Budapesten.

Jelenleg irodákat működtetünk Magyarországon, Szlovákiában, Romániában – ahol mintegy 20 munkatárssal dolgozunk, jórészt mérnökökkel.

KIK VAGYUNK?

Cégünk jelentős IT & IoT fejlesztő és gyártó vállalat Európában, továbbá nemzetközi forgalmazó cég világszerte.

Vezeték nélküli kommunikáció megoldásokat tervezünk és fejlesztünk, melyek az IoT (Internet of Things) és az M2M (gépek közti kommunikáció) technológiákon alapulnak, főként LTE és Narrow-Band alapú adatátvitelt, és teljeskörű szolgáltatásokat biztosítva Ügyfeleink részére.

Skálázható adatátviteli készülékeink a mobilszolgáltatók internet hálózatát – CDMA 450, 2G, 3G, LTE 4G, LTE Cat.M, Cat.NB (Narrow-Band) – és a Felhő szolgáltatásait használtják a készülékek, rendszerek és az adatközpont kapcsolódására.

Ügyfeleinknek kínált termékcsaládjaink lefedik a nemzetközi piaci- és ipari igényeket – melyekkel az IoT piacra fókuszálunk, mobilhálózaton működő teljeskörű adatátviteli és megoldáskat kínálva (integrációs tevékenység, SIM-kártyás szolgáltatások).

Őket az elmúlt 18 év tapasztalataival, felkészültségünkkel és professzionális, vezeték nélküli adatátviteli megoldásainkkal szolgáljuk (hardver, szoftver és alkalmazás).

PARTNEREINK

A hazai- és nemzetközi mobilszolgáltatók, rendszerintegrátor cégek, közüzemi szolgáltatók, és energia szolgáltatók, vagyonvédelmi- és ipari cégek elismert partnerei vagyunk.

Cégünk a nemzetközi modulgyártók (Gemalto®, Telit®) sikeres Partnere.

Több neves nemzetközi cég folyamatos beszállítója vagyunk.

TERMÉKEINK

CÉLKITŰZÉSEINK

Továbbra is teljeskörű megoldásokat szeretnénk kínálni a Smart grid, az ipari automatizálás, az okos városok és a Szolgáltatók részére – legyen szó a energiafogyasztás távleolvasásról, távfelügyeletről, telemetriáról, automatizációról vagy üzemeltetésről.

Hardver fejlesztéseinkkel, szoftver integrációs munkáinkkal megvalósítjuk az ipari igényeket, a telephelyi csatlakozástól, az adatátvitelen át, egészen a központi adatgyűjtésig. Miközben távoli elérést, vezérlést, monitorozást és folyamatos életjeleket, értesítéseket biztosítunk.

Célunk az M2M / IoT folyamatok környezeti előnyeinek növelése, kiterjesztve a vezeték nélküli technológiákat a legújabb hálózati platformokra (mint az LTE Cat.M), és a speciális ipari- vagy zárt hálózatokra (CDMA 450, Narrow Band).

A fejlesztésben és terméktámogatásban szerzett tapasztalatunk révén szeretnénk új Ügyfelek készülékeiket és rendszereiket bevonni, és azokat integrálva segíten munkájukat, rendszereik adat kommunikációját, csatlakoztatva őket az IoT világába.

ÉRTÉKEINK

 • 18 év fejlesztői tapasztalat a mobil kommunikációs adatátviteli készülékek fejlesztésében
 • Kompatibilitás minden mobilhálózati platformon: CDMA 450 / 2G / 3G / LTE 4G / LTE Cat.M / LTE Cat.NB
 • Vezetékés csatlakozás ipari ügyfeleknek a következő interfészeken és protokollokkal: Ethernet, RS485 Modbus, M-Bus
 • Vezeték néküli hálózatok támogatása (RF169/RF433/RF868, wireless M-bus)
 • Biztonságos és védett adatátvitel, két-irányú kommunikáció
 • Távoli elérés és egyszerű programcsere, konfiguráció készülékeinkkel
 • Gyártói igényekre szabott ipari mérők támogatása: Honeywell®, Elster®, Landis+Gyr®, Itron®, EMH®
 • Készülékeinken biztosított a távoli elérés és –monitoring, a távfelügyelet, és menedzsment is melyekhez szoftvereket is kínálunk
 • A gyártás során nagy figyelmet szentelünk az ellenőrzési és minőségbiztosítási folyamatoknak
 • Termékeinket széleskörű teszteléseknek vetjük alá, melyek eredmények tanúsítványok igazolják

TANÚSÍTVÁNYAINK

 • Vállalatunk az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert használja a „mobil adatkommunikációs készülékek tervezése és fejlesztése és az információs technológiai szolgáltatások működtetése” során. Jelenleg CERTOP ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk.
  Fejlesztési, gyártási- és üzleti folyamatainkat a minőségbiztosítási rendszer szerint szabályozzuk és működtetjük.
 • ISO 27001:2013 tanúsítvánnyal rendelkezünk. Cégünk üzleti folyamatait az IT biztonsági szabályzat szerint működteti.
 • Cégünk pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát bevált rendszer alapján értékelik, amelyet nemzetközi szakértők terveztek, és amelynek működését következetesen mérik. Így cégünket a Bisnode nemzetközi objektív vállalati minősítési rendszer alapján a legmagasabb rangba sorolták, és a a legstabilabb pénzügyi helyzetű vállalkozások közé választották. Bisnode AAA tanúsítványunkat itt tekintheti meg
 • 2016. óta rendelkezünk FIRA Platform tanúsítvánnyal. A megbízhatósági tanúsítvány igazolja, hogy cégünk tevékenységeit a nemzetközi normatívák és standardok szerint működteti. A tanúsítás igazolja, hogy vállalatunkkal az üzleti kapcsolatok kiépítése biztonságos, üzleti tevékenységünk megbízható.
 • A WM Rendszerház Kft. az Akkreditált Tudományos Innovációs Klaszter csoport tagja.
 • Az Európai Uniós fejlesztési projektjeinket az Új Széchenyi Projekt támogatásával valósítottuk meg.

Scroll to Top

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.