IPARI IoT ROUTEREK

Kiváló minőségű IoT és IIoT routerek, ipari alkalmazásokhoz

Ezek az LTE Cat.4, Cat.1, Cat.M / Cat.NB IoT készülékeink képesek az összekapcsolt környezetek között kommunikációs híd felépítésére, a portokon fogadott adatok összesítésére és továbbítására, a csatlakozó eszközök- és platformok közötti kommunikációs protokollok lefordításával.

Multi-protokollos ipari routereink számos különböző területen használhatók: intelligens hálózatok, épület- vagy gyári automatizálás, biztonsági rendszerek. De néhányat speciális alkalmazásokhoz terveztek, mint például az almérők adatainak begyűjtéséhez (substation monitoring).

Az ipari IoT egyre növekvő tendenciát mutat. Linux-alapú útválasztóink lehetőséget nyújtanak a Felhő-alapú számítási funkciókra, mivel a felhasználók kifejleszthetik saját alkalmazásaikat.

Az adatkoncentrátorok (más néven DCU-k) fontos szerepet töltenek be az ipari adatok (IIoT) alkalmazásainál. Több ipari eszközről begyűjtik- és összesítik az adatokat, amelyeket aztán beküldenek az adatközpontba, vagy a központi felügyeleti rendszerbe. Az adatkoncentrátor a modern AMI infrastruktúra (Automated Metering Infrastructure) része, valamint az ipari automatizálási projektek gerince.

A DIN-sínre rögzíthető sokoldalú készülékek Ethernet, RS232, RS485 portokkal, digitális bemenetekkel, Modbus RTU/Modbus TCP Gateway, Mbus- vagy wireless M-Bus funkcióval rendelkeznek, ipari adatgyűjtési és automatizálási célokra. Az adatátvitel egy ilyen készülék segítségével történhet RS485 kapcsolaton vagy vezeték nélküli mobilhálózaton keresztül. Már egyetlen router vagy adatkoncentrátor (DCU) alkalmazása is igen költséghatékony megoldás az ipari eszközök, energiamérők (villany, víz, gáz, érzékelők adatainak gyűjtésében, vagy a készülékek felügyeletére.

Ezeket a termékeinket elsősorban a nagy rendelkezésre állást igénylő helyekre és professzionális célokra – pl. gyártói, termelési, szolgáltatói, üzemeltetői területekre és ipari felhasználásra ajánljuk!

Készülékeink mindenféle ipari berendezéshez csatlakoztathatóak. Ezenfelül, termékeink teljeskörű testreszabását kínáljuk, amely lehetővé
teszi ügyfeleink részre, hogy különféle portok és protokollok implementálásával használhassák a routereket, DCU-kat.

ÚJ!
M2M INDUSTRIAL ROUTER 2 SECURE

Masszív kommunikációs készülék, smart grid és ipari alkalmazásokhoz

ÚJ!
M2M INDUSTRIAL ROUTER 2 DCU MBUS

Fejlett ipari router, DCU funkciókkal

ÚJ!
M2M INDUSTRIAL ROUTER 2 DCU

Masszív kommunikációs készülék, smart grid és ipari alkalmazásokhoz

ÚJ!
Industrial DIN Rail Router

DIN-sínes ipari router

M2M INDUSTRIAL ROUTER CONTROL BOX

Univerzális terhelésszabályozó kapcsoló, relék távoli vezérléséhez (tarifa váltás, terhelés menedzsment, közvilágítás kapcsolás)

M2M ROUTER PRO4

Ipari smart IoT LTE router és adatkoncentrátor, Ethernet porttal, RS485 porttal, digitális bemenetekkel és bővítési lehetőségekkel

M2M LTE CAT.4 ROUTER

Nagy-sebességű 4G mobil router, biztonsági CCTV kamerák- és kamerarendszerek képátviteléhez

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.