Ajánlatkérés

TÁVFELÜGYELET

Még mindig vezetékes vonalat használ a riasztórendszer jelzéseinek átviteléhez? Ideje átgondolni: a mobilhálózati átjelzés biztonságosabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb is!

Meglévő riasztó kommunikátor készüléke a jelzéseket a 2G/3G hálózatokon továbbítja?

Ideje frissíteni! A mobilhálózati szolgáltatók már megkezdték a 2G/3G hálózatok leállítását, hogy utat engedjenek a 4G LTE és az 5G számára.

Cégünk olyan riasztás-átjelző készülékeket kínál, melyek a jövőbe mutató mobilhálózati technológiák használatával számos távfelügyeleti alkalmazáshoz felhasználhatóak: riasztóközpont átjelzés, tűzátjelzés, kapunyitás vezérlés, videó megfigyelés, távfelügyeleti szoftver.

Vezetéknélküli riasztás-átjelző kommunikátorunk, a TIP RING bemenetre kötött riasztóközpont jelzéseit továbbítja a távfelügyeleti riasztóközpont átjelzésközpont felé, Contact ID (CID) vagy SIA DC-09 formátumban – a GSM / GPRS, vagy 3G mobilhálózaton.

A riasztási jelzések átvitele szabványosan, a vezeték nélküli mobilinterneten történik (GPRS). Ezen felül párhuzamosan használható a vagyonvédelemben tradicionálisan alkalmazott GSM bejelzés (csörgetés/hanghívás) és SMS küldés is.

A 2G/3G mobilhálózat használatával megbízható módon, gyakori életjelekkel, költséghatékonyabban és rövid bejelzési idővel lehet távfelügyeleti szolgáltatást nyújtani.

A készülékkel a meglévő rádiós bejelzés mellett tartalék útvonalként (redundáns bejelzés) is bejelezhető a riasztás, de elsődleges riasztás-jelzés átviteli forrásként is kiválóan alkalmas.

Ezen felül a kommunikátorral távfelügyeleti szolgáltatás nélküli, önálló GSM átjelzőként- vagy vezetéknélküli riasztóközpontként – is funkcionálhat, amikor a bekötött biztonságtechnikai érzékelők/szenzorok jelzéseit – vagy bemeneti jelváltozásokat figyeli (riasztás SMS értesítés révén).

A rendszer az eseményekről a mobilhálózaton a beállított telefonszámokra SMS-értesítéseket is küld, vagy felhívásos értesítést ad az észlelt riasztásról/szabotázsról vagy bemenet változásról. A készülék nemcsak GSM/GPRS modullal érhető el, hanem 3G, 4G, LTE450 és Cat.M modulos változatban is kapható!

A bejelzés opcionálisan SIMS Cloud távfelügyeleti szoftverbe is beállítható.

A kommunikátor tápellátását vagy független forrásból, vagy a riasztóközpontról kapja. Bemenetére szabotázs figyelési célra beköthető akár a riasztóközpont is.

Előnyök

 • A mobilkommunikációs hálózaton történő adatátvitel megbízható, biztonságos és gyors
 • Az átjelző készülék a meglévő rendszerbe kötött riasztó központtal és vagyonvédelmi szenzorokkal teljes rendszert alkot
 • A rendszerbe tetszőleges számú központ és kommunikátor köthető be
 • A telepítés nem igényel hosszas előkészületeket
 • Az eszköz beállítása egyszerű, nem igényel komolyabb hozzáértést
 • Beállítható SMS-ből, soros porton EasyTerm szoftverrel vagy távolról TCP kapcsolaton
 • A kommunikátor LED jelzései könnyen értelmezhetők
 • A készülék MABISZ minősítéssel rendelkezik
 • Teljes körű távmenedzselési eléréssel (távoli konfiguráció, konfiguráció SMS parancsokkal, távoli programcsere)

Extra biztonsági szolgáltatások: másodlagos komm. csatorna automatikus használata és visszaállás (GPRS-hálózat kiesés esetén, vagy szabotálás esetén), hanghívás kezdeményezés, bemenet figyelés (jelváltozások és státuszok monitorozása), SMS küldés bemeneti jelváltozásra, vezérlés SMS-ből, zónák, Bypass zónák, csörgetés, kimenet vezérlés (sziréna kapcsolás).

Alkalmazási területek

 

  • Biztonságtechnika

 

  • Vagyonvédelem

 

  • Távfelügyeleti cégek

 

  Önálló riasztóközpont (otthoni, munkahelyi célra)

Tűzvédelmi rendszerek távfelügyelete a GPRS kommunikátorunkkal. A készülék bemeneteire kötött tűzjelző központ(ok) hibajelzéseit a távfelügyeleti központba továbbítjuk.

A bejelzés és adatátvitele a vezetéknélküli mobilinternet hálózaton, szabványosan történik. A megbízható GPRS révén az átjelzés gyorsan – az előírt, szigorú bejelzési időn belül – valósul meg.

A termék tűzvédelmi tanúsítvánnyal ellátott, a szabványnak megfelelő dobozolásban és LED kijelzéssel van ellátva.

A tűzvédelmi riasztóközpont bejelzés opcionálisan SIMS Cloud távfelügyeleti szoftverbe is beállítható.

A kommunikátor tápellátását vagy független forrásból, vagy a tűzjelző központról kapja. További bemenetére szabotázs figyelési célra beköthető a tűzvédelmi központ.

Előnyök

 • A GPRS-alapú mobilkommunikációs hálózaton történő tűz átjelzés megbízható, biztonságos és gyors
 • A tűz átjelző készülék a meglévő tűzvédelmi központokkal teljes rendszert alkot
 • A rendszerbe tetszőleges számú központ és kommunikátor köthető be
 • A telepítés nem igényel hosszas előkészületeket
 • Az eszköz beállítása egyszerű, nem igényel nagyfokú kompetenciát
 • A kommunikátor szabványos LED jelzései könnyen értelmezhetők
 • Kommunikátor megoldásunk MABISZ minősítéssel és tűzvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Az eszköz teljes körű távmenedzselési eléréssel (távoli konfiguráció, konfiguráció SMS parancsokkal, távoli programcsere)
 • Extra biztonsági szolgáltatások: másodlagos komm. csatorna automatikus használata és visszaállás (GPRS-hálózat kiesés esetén, vagy szabotálás esetén), bemenet figyelés (jelváltozások és státuszok monitorozása), SMS küldés bemeneti jelváltozásra

Alkalmazási területek

 

  • Tűzvédelmi cégek

 

  • Tűzjelző központok

 

  Tűzvédelmi távfelügyelet

A vizuális megfigyelés célja, a meglévő biztonsági rendszerek biztonsági szintjének és funkcionalitásának növelése biztonsági célú videó megfigyelés– legyen szó otthonáról, vállalkozásáról, vagy egy létesítmény vizuális, távoli felügyeletéről.

Folyamatos- és gyors, minőségi képi- és video stream átvitel révén – vezeték nélküli routerünkkel, a 4G LTE mobilhálózaton.

Ezáltal a diszpécser központ, vagy az Ügyfél folyamatos élő képet kap a biztosítandó helyszínről, területről – egy vagy több biztonsági kamera révén (vezetékes vagy vezeték nélküli készülékek).

A vizuális felügyeleti megoldás tovább bővíthető, kombinálható mozgásérzékelőkkel, vagyonvédelmi szenzorokkal. (Például mozgás érzékelése esetén a rögzített élőkép, videó anyag átküldésre kerül a központba.)

A megfigyelő rendszerek a központból monitorozásra kerülnek, így azok adatkiesése, szabotázsa biztonságtechnikai szempontból megoldott. Képi rögzítésre DVR készülék is használható a rendszerben.

Mobil routerünk alkalmas a nagy-sebességű 4G LTE csatorna biztosítására. Ezen felül off-line működés esetén képes a felvételek tárolására, megőrzésére, normál működés esetén pedig a routeren futó FTP szolgáltatás segítségével a képek továbbítására egy szerverre. A vezetékes IP kapcsolat kiesése esetén a vezeték nélküli router alkalmas másodlagos kommunikációs csatornaként való használatra, a rendelkezésre állás növelésére.

Előnyök

 • Folyamatos, online megfigyelés
 • Csak minimális bővítési- és beruházási költséget jelent
 • Élőkép- és videó bejelzés a diszpécser központba – 3G/4G LTE hálózaton
 • Betörésvédelemi megoldás (redundáns adattárolás, másodlagos komm. csatorna)
 • Alkalmazási területek
 • Nyaralók, lakások biztosítására
 • Ipari területek vizuális megfigyelésére
 • Szerverterem felügyeletre

Kapcsolódó termékek

...
ÚJ!
M2M EASY2D SECURITY COMMUNICATOR

Vezeték nélküli átjelző, GSM / GPRS vagy 4G LTE / 2G kommunikációval, távfelügyeleti- és diszpécser központok részére

...
M2M EASY 2 FIRE COMMUNICATOR

GSM/GPRS tűzátjelző, tűzvédelmi rendszer monitorozással, tűzjelző- és felügyeleti központok részére

...
M2M LTE CAT.4 ROUTER

Nagy-sebességű 4G mobil router, biztonsági CCTV kamerák- és kamerarendszerek képátviteléhez

...
SIMS Cloud

Teljesértékű, felhő-alapú távfelügyeleti és diszpécser szoftver, vagyonvédelmi készülékek bejelzésére (riasztás- és tűz átjelzők, IP vevők, analóg vevők, rádiós rendszerek GPS követők), létesítmények biztonsági célú megfigyelésére

Ajánlatkérés

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.