IPARI MODEMEK

Robusztus vezetéknélküli modemek ipari IoT alkalmazásokhoz, a legelterjedt csatlakozókkal

Ipari modemeink LTE Cat.1, LTE Cat.M /Cat.NB modullal rendelhetők, így a továbbra is 2G kompatibilis „fallback” funkciót
biztosítanak az EGPRS/2G hálózatokon.

Modemeink és gateway készülékeink rendkívül hosszú élettartamot-, egyszerű telepítést- és frissítést kínálnak a meglévő 2G/3G modemekhez képest.

Modbus TCP modemeink transzparens RS485 Modbus kommunikációt biztosítanak különféle ipari IoT alkalmazásokhoz – legyen az okos mérés, automaták felügyelete, gyár- vagy épület automatizálás.

A PLC-hez csatlakoztatott külső eszközök ideális és költséghatékony választás egy ipari rendszer számára. Tökéletes megoldás a transzparens vagy Modbus TCP/RTU kommunikáció megfigyelésére, Scada rendszerekhez.

Az univerzális, független eszközök csatlakoztathatók bármely RS485 MODBUS eszközhöz.

Ezeket a termékeinket nagy rendelkezésre állást igénylő helyekre és professzionális célokra ajánljuk – mint a gyártási, a termelési, a szolgáltatói területek vagy az ipari felhasználás.

ÚJ!
WM-E8S

Külső transzparens modem, univerzális mérő csatlakoztatáshoz – LTE Cat.1 / Cat.M / 2G hálózatokra, 450MHz támogatással

ÚJ!
M2M PRO4 MODEM

Transzparens LTE 4G / 3G /2G modem okosmérésre, villamos fogyasztásmérők, PLC-k, ipari berendezések távoli elérésére

UNIVERSAL INDUSTRIAL MODEM

Univerzális RS232/RS485 modem, DIN-sín adapterrel, ipari- és okos mérési célokra – LTE Cat.1, 2G, 3G, LTE Cat.M és Cat.NB kommunikációval

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.