Támogatás

Műszaki kérdések

Ha műszaki támogatással kapcsolatos igénye-, vagy technikai kérése merülne fel a termékeinkkel, azok beállításával, használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy a Kapcsolat menüben felsorolt módok valamelyikén jelezze azt részünkre.
Mérnökeink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Terméktámogatás, Support

Műszaki ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9:00 – 17:30 óra között nyújt műszaki segítséget és terméktámogatást, mely a +36 20 333 1111 telefonszámon hívható.
Munkaidőn túl, ügyeleti időszakban ugyanezen a számon a mobilhálózatokkal kapcsolatos hálózati problémákat lehet bejelenteni.

Távoli Segítség (M2M Quick Support)

Amennyiben online technikai támogatásra lenne szüksége, és ezt már kollégánkkal leegyeztette, úgy távoli képernyő-átvétellel, az alábbi M2M Quick Support program letöltésével, és elindításával – majd az előre egyeztetett fiók és jelszó megadásával – kollégánk a megadott IP címre csatlakozik és távoli segítséget nyújt.

Hibabejelentés

Hibabejelentési emailt üzenetet ide kattintva küldhet.
Feladott bejelentése, elektronikus rendszerünkbe hibajeggyel ellátva kerül regisztrálásra, ahol az esetet figyelemmel követjük.
A bejelentésről Ön e-mail értesítést kap. Ezt követően kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szerviz

Tájékoztatjuk, hogy a szervizünkbe beszállított eszközök javítását csak a kitöltött RMA (Szerviz Átvételi Elismervény) dokumentum beküldését követően tudjuk megkezdeni. Szerviz folyamatainkra az itt letölthető Szerviz Vállalási Szabályzatunkban foglaltak érvényesek.

Szerviz feltételek

1. A jótállás időtartama hat hónap. A jótállási határidő a szolgáltatás elvégzése után a készüléknek a Megrendelő vagy megbízottja részére való átadásával, vagy – ha az üzembe helyezést az M2M Rendszerház Kft. / WM Rendszerház Kft. végzi – az üzembe helyezés napjával kezdődik.

2. Amennyiben a készülék nem garanciális, a szerviz bevizsgálja és árajánlatot ad a szükséges javításra. Ha az ügyfél nem fogadja el az ajánlatot és javítás nélkül kéri vissza a készülékét, akkor bevizsgálási díjat kell fizetni. Az ajánlat elfogadása esetén a bevizsgálás díjat nem kell kifizetni.

3. Aktuális szerviz árainkat a Szerviz Árlista dokumentumban tekintheti meg.

4. Ha a munka végzése során az M2M Rendszerház Kft. / WM Rendszerház Kft. olyan előre nem látott hibát fedez fel, amelynek kijavítására a felek nem állapodtak meg, köteles a hiba felfedezéséről és az ezzel kapcsolatos munka díjáról a Megrendelőt haladéktalanul értesíteni. Ezt a munkát az M2M Rendszerház Kft. / WM Rendszerház Kft. csak külön megrendelésre végezheti el – a Szerviz árlista árai szerint.

5. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvétel során nem észlelt károsodások (beázás, szakszerűtlen, vagy illetéktelen személy által történt javítás, vagy szoftver művelet és egyes mechanikai sérülések) rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. Amennyiben a szervizeljárás során ilyen károsodást tapasztalunk, a javítást visszautasítjuk és fenntartjuk a jogot a készülék garanciájának megvonására. A garancia megvonása esetén a bevizsgálási díjat ki kell fizetni.

6. Mechanikai sérülést szenvedett eszközök, még abban az esetben is, ha külső sérülés nem látható rajtuk és a készülék működőképes, a szoftver frissítés során működésképtelenné válhatnak a belső – integrált áramkörök –  sérülése következtében. Ilyenkor alkatrész csere válik szükségessé, ami térítés köteles művelet.

7. A készülék memóriatartalma a szervizeljárás során megsérülhet, vagy elveszhet. Az ebből eredő kárért az M2M Rendszerház Kft. / WM Rendszerház Kft. a felelősséget nem vállalja.

8. A szerviz nem vállalja a készülék javítását, ha a készülék memóriájában tárolt és a hátlapon lévő IMEI nem azonos, vagy a gyári IMEI címke hiányzik, vagy sérült.

9. A javításra átvett készülékre az M2M Rendszerház Kft. / WM Rendszerház Kft.-t, illetve megbízottját kézizálogjog illeti meg. Amennyiben a kiadási határidőtől számítva 90 naptári nap elteltével az ügyfél nem viszi el a megjavított készüléket, az M2M Rendszerház Kft. / WM Rendszerház Kft. a zálogjog érvényesítése útján jogosult a megjavított készüléket saját céljaira felhasználni, vagy kereskedelmi forgalomban értékesíteni és fennálló követeléseit a befolyt összegből kiegyenlíteni.

10. A javításra átvett készüléket az ügyfél átvételi elismervény példánya és a tulajdonos személyi igazolványa bemutatása esetén adható ki. Amennyiben a készüléket megbízottja veszi át, szabályos meghatalmazás és személyi igazolvány bemutatása szükséges.

11. A nem Magyarországra eladott eszközök magyarországi használatra való átprogramozása során a készülék működésképtelenné válhat. Ilyenkor alkatrészcsere válik szükségessé, ami térítés köteles művelet, ha a készülék nem rendelkezik garancia jeggyel, és legalább az eredeti számláról készült másolattal.

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.