Műszaki kérdések

Ha műszaki támogatással kapcsolatos igénye-, vagy technikai kérése merülne fel a termékeinkkel, azok beállításával, használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy a Kapcsolat menüben felsorolt módok valamelyikén jelezze azt részünkre.
Mérnökeink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Terméktámogatás, Support

Műszaki ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9:00 – 17:30 óra között nyújt műszaki segítséget és terméktámogatást, mely a +36 20 333 1111 telefonszámon hívható.
Munkaidőn túl, ügyeleti időszakban ugyanezen a számon a mobilhálózatokkal kapcsolatos hálózati problémákat lehet bejelenteni.

Távoli Segítség (M2M Quick Support)

Amennyiben online technikai támogatásra lenne szüksége, és ezt már kollégánkkal leegyeztette, úgy távoli képernyő-átvétellel, az alábbi M2M Quick Support program letöltésével, és elindításával – majd az előre egyeztetett fiók és jelszó megadásával – kollégánk a megadott IP címre csatlakozik és távoli segítséget nyújt.

Hibabejelentés

Hibabejelentési emailt üzenetet ide kattintva küldhet.
Feladott bejelentése, elektronikus rendszerünkbe hibajeggyel ellátva kerül regisztrálásra, ahol az esetet figyelemmel követjük.
A bejelentésről Ön e-mail értesítést kap. Ezt követően kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szerviz

Tájékoztatjuk, hogy a szervizünkbe beszállított eszközök javítását csak a kitöltött RMA (Szerviz Átvételi Elismervény) dokumentum beküldését követően tudjuk megkezdeni. Szerviz folyamatainkra az itt letölthető Szerviz Vállalási Szabályzatunkban foglaltak érvényesek.
Szerviz feltételeinket ide kattintva olvashatja el .