IMPULZUS GYŰJTŐ KÉSZÜLÉKEK

Vízfogyasztás mérés, automatikus mérő távleolvasás impulzus számláló- és adatküldő készülékkel, NB-IoT adatátvitellel

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely gyűjti a fogyasztás adatait/impulzusainak számát a csatlakoztatott mérőkből, és a meghatározott időben belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Intelligens vízmérő modemünket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető mérőgyártók mérőivel, és bármilyen más impulzusjel kibocsátásra képes mérővel (például víz-, gáz-, villamos energia, hő energia, stb.), Mbus mérőkkel.

Az eszköz hosszú élettartamú akkumulátoros tápellátással rendelkezik, ezáltal független működést és biztonsági funkciókat szavatol.

Az intelligens vízmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Készülékünk bármilyen AMR/AMI megoldásba integrálható.

ÚJ!
WM-I3

Impulzusjel számláló- és M-Bus adatgyűjtő modem fogyasztásmérőkhöz, LTE Cat.NB / Cat.M adatküldéssel

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.