IMPULZUS GYŰJTŐ KÉSZÜLÉKEK

Általános célú impulzusjel számláló- és adatküldő készülékek közüzemi fogyasztásmérők, szenzorok távleolvasására.

Az adatgyűjtő készülékek illeszkednek bármilyen impulzusjel kiadására képes mérőhöz, szenzorhoz – és fogadják a kapcsolódó mérő jeleit (például víz-, gáz-, villamos energia, hőenergia, stb.).

Ezenfelül, bizonyos készülékeink az Mbus mérők adatait is fogadni tudják.

Impulzusjel gyűjtő készülékeink megbírkóznak a helyszíni környezeti feltételekhez, továbbá hosszú élettartamú, saját, belső áramforrással rendelkeznek.

 • WM-I2 MBUS

  Impulzusjel számláló- és adatküldő MBus fogyasztásmérőkhöz, hosszú élettartamú saját, belső áramforrással

  Ajánlatkérés
 • WM-I2

  Impulzusjel számláló- és adatküldő modem, fogyasztásmérőkhöz, hosszú élettartamú belső áramforrással, biztonsági funkciókkal

  Ajánlatkérés
 • WM-I

  Impulzusjel számláló- és adatküldő közüzemi fogyasztásmérőkhöz, hosszú élettartamú saját, belső áramforrással

  Ajánlatkérés
Scroll to Top

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.