IMPULZUS GYŰJTŐ KÉSZÜLÉKEK

Automatikus mérő távleolvasás (víz, gáz) impulzus számláló-, MBus kiolvasó készülékkel, LTE Cat.M, NB-IoT adatátvitellel

Minden mérő távolvasási megoldás középpontjában egy modem áll, amely gyűjti a fogyasztás adatainak impulzusainak számát a csatlakoztatott mérőkből, és a meghatározott időben belküldi azokat a szolgáltatói adatközpontba.

Intelligens impulzus gyűjtő, Mbus adatgyűjtő modemeinket kifejezetten úgy terveztük, hogy teljes mértékben kompatibilisek legyenek a piacvezető mérőgyártók mérőivel, és bármilyen más impulzusjel kibocsátásra képes mérővel (például víz-, gáz-, villamos energia, hő energia, stb.), Mbus mérőkkel és szenzorokkal.

A készülék hosszú élettartamú akkumulátoros tápellátással rendelkezik, ezáltal független működést és biztonsági funkciókat szavatol.

Az intelligens fogyasztásmérés még soha nem volt ilyen egyszerű! Készülékünk bármilyen AMR/AMI megoldásba integrálható.

ÚJ!
WM-I3

Impulzusjel számláló- és M-Bus adatgyűjtő modem fogyasztásmérőkhöz, LTE Cat.NB / Cat.M adatküldéssel

Google Analytics-et használunk,

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.